Karriererådgivning / Karriereberatung

Jobsøgningsstrategi: find livsmål & drømmejob

Her har du frit valg for under 💯= 99,- dkk:

Min lille SoMe E-Bog får du for 49,- dkk - Book en prøve-session for 99,- dkk

Som Dansk/Tysk karriererådgiver hjælper jeg dig som jobsøgende med at formulere rigtigt gode ansøgninger og forberede dig optimalt til jobsamtalen så du  scorer det sejeste topjob!

Jeg hjælper dig, der ikke har sit drømmejob med at finde det, ved at afklare din passion og dit livsmål og lære dig at optimere din ansøgning, CV og LinkedIn profil, så du får drømmejobbet, uden frustrationer!

Er du arbejdsløs og bosiddende i Tyskland så betaler Arbeitsamt coachingforløbet. Bor du i i Flensborg-egnen, kan vi mødes live - ellers foregår min coaching online.

Interkulturel Karriererådgivning  - Topjob, Motivation, Livsmålanalyse, Styrkeanalyse

-Dansk/Tysk Karriererådgivning Flensborg

Tips til din jobsøgning - find din passion og dit livsmål så du finder og får dit drømmejob med min jobsøgningsstrategi i min karriererådgivning.

Lær at optimere dit CV, din ansøgning og din LinkedIn profil!

MINIKURSUS: Find vejen til dit drømmejob!

Ved at tage mit kursus: Find vejen til dit drømmejob, lærer du hvordan du selv finder frem til din passion, dit livsmål og dit passende drømmejob og du lærer at optimere dit CV, din ansøgning og din LinkedInprofil, så du virkelig får dit nye drømmejob - nu - og i fremtiden!

Som karriererådgiver, der selv har været igennem forløbet som jobsøgende, kender jeg de udfordringer der er, når man leder efter drømmejobbet.

Med mine øvelser finder du vejen til dit drømmejob!

Du finder frem til din passion og dit livsmål!

Du modtager følgende lektioner:

1) Lav din plus- minusliste

2) Find dine livsmål

3) Definer dine styrker og potentialer

4) Brainstorm – find dine potentielle drømmejobs – og optimer dit CV & din ansøgning så du kan lande drømmejobbet!

Når du er færdig med dine 4 lektioner, tager vi en afsluttende samtale på 45 minutter hvor vi taler om dine potentielle drømmejobs og hvad du mangler i finpudsning af dit CV & din ansøgning.

Efter den afsluttende session laver vi en feed-back runde, hvis du har lyst, hvor du fortæller mig om dine erfaringermed mit kursus og hvad du har fået ud af det.

Som tak for din konstruktive feed-back, som du giver mig lov til at bruge som case, får du en ekstra session hvor vi går i dybden og optimerer de fine detaljer i dit CV og din ansøgning.

Din investering i at finde vejen til dit drømmejb er kun 1.500,- DKK.

Nu får du, som læser af mit nyhedsbrev, muligheden for at få en plads til på mit automatiserede forløb.